Home | Contact
 
 
 
 
 
 
 
BRANDWEERBOTEN

Lelystad
Vinkeveen
Muiden
Uitgeest
Nederhorst den Berg
Buren
Akersloot
Nieuwkoop
Zoutkamp
Zwolle
Giethoorn
Sneek

« terug
 
 

Brandweerboot
Sneek

 
Klik hier voor meer foto's »
 
 
Voor hulpverlening en brandbestrijding heeft Brandweer Sneek gekozen voor een Twister 600Pro. De boot heeft een multideur met zwemtrap in de zij van de boot, slachtoffers/ drenkeling en duiker kunnen eenvoudig (en horizontal) in de boot gehaald worden.

Voor de stuurstand staat een in demontabele draagframe een bluspomp (Rosenbauer "Otter") zuigleiding is opgeborgen in aluminiumbuis die vast gelast is in de zij van de boot. De boot heeft veel werkbare vloer oppervlak, aanval kratten en brandslangen zijn vernuftig en snel bereikbaar opgeborgen.

De boot is voorzien van een rubberstootrand (76 mm) vast gebouwd op een dikwandige aluminium buis. De technische installatie is afgezekerd op een zekering/schakelkast volgens IP 64 met goede bereikbaarheid van de zekeringen.

Voor het overige is de boot voorzien van een mobilofoon C2000, marifoon (Icon), GPS (Geonav met waterkaart), kuipverlichting, twee flitsers oranje/ blauw, signaal verlichting beperkt manoeuvreerbaar, brancardsteunen en twee werklampen.
 

Technische gegevens

Brandweerboot Sneek (Twister 600Pro)
 
L.O.A. 5.90 m
Breedte (o.a.) 2.15 m
Diepgang 0.30 m (met opgetrimd staartstuk)
Kruiphoogte 1.20 m inclusief stuurstand
Waterverplaatsing 600 kg
Snelheid 60 km/uur. (volledig uitgerust)
Rompvorm V- bodem met sprayrail
Snelheid 60 km/uur (volledig uitgerust)
Rompvorm V- bodem met sprayrail
Bouwmateriaal 4 mm aluminium (gelast)
Vloerplaat van 5 mm. dik zelflozend
Motor buitenboordmotor (Honda 135 pk)
Brandstoftank Demontabel - 2x 25 liter
Bluspomp Rosenbauer, type Otter, 1000 liter/m bij 5 bar
Trailer Kalf kanteltrailer met elektrische lier
 
 
   
 
    The conditions stipulated in the Regulations concerning the Relationship between Clients and Consulting Engineers Firms (RVOI- revised edition 1993), deposited at the Record Office of the District Court of The Hague on November 29, 1993, will be in force for all orders accepted by us.